blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG reznik
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Rezník

NOVÉ BLOGY

AKO PRIPRAVIŤ REZEŇ

Rezeň pridané 1. mája  2009 do blogu reznik

4 klasické vyprážané rezne (napríklad z predošlého dňa), 1 dl vody, 2 lyžice oleja, 2 lyžice kečupu, 1 lyžicu horčice, mleté čierne korenie, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, sójovú alebo worcestrovú omáčku. Vyprážané rezne porozkladáme do zapekacej misky a zalejte ich nálevom, ktorý si urobíte z vody, oleja, podľa chuti kečupu, horčice, mletého čierneho korenia, soli, zeleninovej koreniacej zmesi, prípadne sójovej alebo worcestrovej omáčky. Zapekáme v rúre pokým nálev nevsiakne do rezňov (približne 20 minút). Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo iba s chlebom a uhorkou.

NAJDISKUTOVANEJŠIE ČLÁNKY


NAJČÍTANEJŠIE BLOGY
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Filmy
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
|
Flashové hry
Crazy Traffic Racer
|
|
|
PC a konzolové hry
Dying Light: The Beast pridáva nočnú výzvu Nightmare Experience a nového Alpha Volatile
|
|
|
Rozprávky
Šmolkovia - Vychovávanie šmolka
|
|
|
Dokumentárne filmy
Najbohatšie celebrity, ktoré žijú skromne
|
|
|
(c) 2016 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk